Zwemvaardigen

Vind je zwemmen net zo leuk als wij? Dan kun je na diploma C nog doorgaan voor de zwemvaardigheden om nog meer te leren over zwemmen. Wij bieden verschillende diploma's van de NRZ aan. Wil je hier meer over weten, kijk dan ook eens op de allesoverzwemmen.nl.

Tijdens lessen zwemvaardigheid werk je aan een betere techniek van de zwemslagen, bouw je aan je zwemconditie en leer je extra vaardigheden om jezelf en anderen te redden, leer je snorkelen of nieuwe slagen van over de hele wereld. We geven de lessen in groepsverband. Na het C-diploma begin je met zwemvaardigheid 1, waarin je de beginselen van de vlinderslag leert. Een moeilijke, maar erg mooie slag, die veel techniek en kracht vraagt om het goed te kunnen beheersten. Ook leer je keerpunten, de samengestelde rugslag en werk je aan een betere beheersing van de bekende slagen. In zwemvaardigheid 2 en 3 wordt dit alles nog verder uitgebreid.

Als uitstapjes tijdens de lessen voor zwemvaardigheid of nadat je ze allemaal gehaald hebt, kun je voor één van de extra diploma's gaan. Deze gaan gemiddeld wat sneller dan Zwemvaardigheid 123 en kunnen dus voor een leuke afwisseling zorgen met een mooi diploma als gevolg.

Zwemvaardigheid 123

Na het Zwem-ABC kan je de zwemvaardigheid en zwemveiligheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s.

Survival 123

Kinderen leren extra vaardigheden hoe zichzelf te redden als je onverwacht in het water terechtkomt en wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is.

Snorkelen 123

Tijdens de snorkellessen bouwen kinderen aan hun conditie en leren ze de vaardigheden van het snorkelen.

Wereldzwemslagen 123

Kinderen maken een reis over de wereld en door de geschiedenis en leren huidige en historische zwemslagen die over de hele wereld worden en werden gezwommen

Aanmelden of vragen? Contact